Route

U vindt Schering & Inslag in Woudrichem aan de
Hoogstraat 21-A. De postcode is 4285 AE. Aan de waterkant is ons adres Rijkswal 14-B. 

Met het openbaar vervoer naar Woudrichem

Vanuit Utrecht
Met de Brabantliner
Vanaf het busstation Utrecht CS rijden met grote regelmaat zgn. Brabantliners: Luxe bussen die een rechtstreekse dienst onderhouden naar Oosterhout (lijn 400) en Breda (lijn 401). Die doen er 48 minuten over om van Utrecht CS naar de halte 'Tol' bij Sleeuwijk te rijden. Daarvandaan neemt u de Veolia lijn nr 121 naar Het Rondeel in Woudrichem of Buurtbus lijn 192 naar de halte v/d Lelystraat in Woudrichem. En dan is het nog ongeveer 15 resp. 10 minuten lopen de vesting in. Voor een advies op maat: www.9292ov.nl en vul in bij VAN: Treinstation 'Utrecht CS' bij NAAR: Hoogstraat 17 Woudrichem. De totale reistijd varieert van 1 uur 22 minuten tot 1 uur en 37 minuten. Deze methode is vanuit de richting Utrecht altijd sneller dan met de trein van Utrecht naar Gorinchem via Gelderemalsen en dan met de pont overvaren (maar dat laatste is natuurlijk wel leuk..).

Vanuit Gorinchem
Over het water
Vanaf treinstation Gorinchem is het ongeveer 15 min lopen naar de Veerdienst Gorinchem-Woudrichem www.veerdienstgorinchem.nl
Tevens vaart er een watertaxi (tel. nr. 06-2255 8233).
Vanaf het aankomstpunt in Woudrichem kunt u vlak VOOR de Gevangenpoort linksaf de Rijskwal op en dan vindt u na ca. 50 meter onze ingang opnr. 14-B.

Over de weg
U neemt bus 121 Gorinchem-Wijk en Aalburg en stapt uit in Woudrichem. Daarna is het nog 10 min. lopen richting De Vesting.

Vanuit Den Bosch
U neemt bus 135 Den Bosch–Wijk en Aalburg. U stapt uit in Wijk en Aalburg en hierna neemt u bus 121 Wijk en Aalburg-Gorinchem en stapt u uit in Woudrichem. Daarna is het nog 10 min. lopen richting De Vesting.

Vanuit Breda
U neemt Brabantliner 401 Breda-Utrecht en u stapt uit Sleeuwijk. U neemt bus 121 of 192 Gorinchem-Wijk en Aalburg en stapt uit in Woudrichem. Daarna is het nog 10 min. lopen richting De Vesting.


Ontwerp & realisatie Feka ICT & Office


x

SiteWizard editor

Sitewizard data area

Sluiten