Workshop 'Schering & Inslag' -

De weef- of vlechtquilt.

De quilt 'Schering & Inslag' is een jaar of twintig geleden ontstaan omdat Véronique zich afvroeg wat ze zou kunnen doen met de vele kleine stukjes stof die ze had verzameld. De bijzondere techniek voor het 'vlechtwerk' is onderwerp van de 1-daagse workshop die Véronique dit najaar nog verzorgt.

Nog plaats beschikbaar op zaterdag 26 november en woensdag 30 november.

U kunt zich nu inschrijven voor één van deze dagen. Hoe u dat doet leest u hieronder.

PROGRAMMA;

De workshop begint om 09:30 uur en duurt tot zo lang als nodig/wenselijk (geschat ca. 15:30u-16:00u.)
Voordat we aan de slag gaan natuurlijk eerst even zo'n fameuze appelkanjer met koffie of thee. Dan aan het werk. Het naaien gebeurt tijdens de workshop met de hand. (Thuis kunt u desgewenst met de machine verder).
Rond 12:30 de lunch (kopje eigengemaakte soep en een heerlijk broodje naar keuze) en tussendoor en 's middags natuurlijk nog koffie/thee/fris.

MATERIALEN

Omdat we tegen die tijd geen winkel meer hebben neemt u de stofjes (veel verschillende) vanzelfsprekend zelf mee. Dat geldt ook voor de achtergrondstof (de crèmekleurige in het voorbeeld). Hoeveel u nodig heeft leest u in de mail met nadere gegevens die u ruim tevoren ontvangt - als u zich ingeschreven heeft natuurlijk. De rand, de bies, de achterkant en de vulling heeft u voor de workshop niet nodig. Tijdens de workshop werkt u zonder naaimachine, dus daar hoeft u niet mee te zeulen.

Maximaal aantal deelnemers: Tien.
De workshop vindt plaats bij Schering & Inslag in Woudrichem. Parkeren in de directe omgeving is gratis.

KOSTEN 

De kosten zijn: € 59,-- inclusief koffie/thee/fris, de lunch en niet te vergeten de appelkanjer bij aankomst. Stofjes zijn vanzelfsprekend niet inbegrepen.

INSCHRIJVEN

Inschrijven doet u met een mailtje. Vermeld daarin duidelijk uw voor- en achternaam en uw telefoonnummer PLUS natuurlijk de datum waarvoor u zich inschrijft. Voor zover van toepassing: vermeld duidelijk de naam van anderen met wie u de workshop gezamenlijk wilt volgen.
Stuur uw mail naar: info apestaartje scheringeninslag punt com (we zetten ons emailadres hier in spreektaal om toezending van spam te voorkomen).
Als alternatief voor uw mail kunt u ons ook een berichtje zenden via deze link.

Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u een bevestiging zodra het minimum aantal inschrijvingen is bereikt. Daarin vindt u dan ook de lijst met mee te nemen materialen.

Ontwerp & realisatie Feka ICT & Office


x

SiteWizard editor

Sitewizard data area

Sluiten